Trädgårdsprodukter

Beställ blomsterlökar, plantor, fröer, trädgårdsverktyg,
arbetskläder för trädgårdsarbetet, gräsklippare m m online!

Förmånlig trädgårdskampanjpå gång:


Granngården säljer just nu flera sorters häckplantor med 20 % rabatt.
Kampanjen pågår t o m 22 april.

-> till Granngården!


För den trädgårdsintresserade blir en gåva med  trädgårdsverktyg, lökar, fröer, arbetskläder eller något annat praktiskt till trädgårdsarbetet säkert mycket uppskattad. Nedan följer ett par butikstips om onlinebutiker som säljer trädgårdsprodukter på nätet.

Butikerna vi informerar om är Garden Girl, Granngården,  Lantbutiken resp. Odla.nu. En närmare beskrivning om dem följer här:

Garden Girl

Erbjuder vackra tillbehör som sätter extra piff på trädgårdsarbetet!

Garden Girl säljer trädgårdsartiklar som kläder, skor/stövlar, handskar och verktyg i romantisk stil. Produkterna har designats av kvinnor och målgruppen är alla som vill göra trädgårdsarbetet lite roligare med hjälp av vackra tillbehör och kläder. De flesta artiklarna går i romantiskt rosa eller blått, med mycket blommor i mönsterna.

I butiken hittar du t ex praktiska förkläden med fickor för dina verktyg, byxor, shorts, kjolar, tröjor, jackor, skor & stövlar, trädgårdshandskar, verktyg, förvaringsväskor, solhattar och trevliga presentartiklar för trädgårdsarbetet m m.

”Trädgården är mer än en plats, den är en livsstil!”, konstaterar grundaren till Garden Girl, Petra Maison. Hon kombinerade sitt eget trädgårdintresse och sin bakgrund som designer och startade Garden Girl, med arbetskläder som anpassats för kvinnokroppen. Trädgårdsbyxorna är sydda av 100 % bomull och har försetts med praktiska fickor för förvaring av trädgårdsverktyg, mobiltelefon, knäskydd m m, allt för att göra trädgårdsarbetet lite bekvämare och roligare.

Till butiken Garden Girl

Granngården

Hos Granngården kan du onlinebeställa det mesta du kan tänkas behöva för trädgården; växter, träd och buskar samt alla redskap och tillbehör som hör trädgårdsarbete till. Sortimentet är enormt stort, men det finns en del produkter som endast går att köpa i företagets fysiska butiker, så var lite observant på detta. Flera artiklar finns dock tillgängliga för onlineköp. Du ser information om vilka möjligheter som erbjuds vid respektive produktbeskrivning. De flesta träd, buskar och växter kan du beställa online.

Tyngre och större verktyg och maskiner är bekvämt att beställa på nätet och få levererade till hemadressen. Hos Granngården finns ett stort utbud av t ex gräsklippare, häcksaxar, högtryckstvättar, trimmers, motorsågar m m. Vattenspridare, vattenslangar med tillbehör m m kan du också handla i webshoppen.

Letar du efter arbetskläder för trädgårdsjobb kan det löna sig att kika igenom Granngårdens sortiment. Under rubriken ”Kläder & Skor” presenteras jackor, tröjor, overaller, regnställ, handskar, byxor och shorts, skor och stövlar m m.

Fria returer gäller ifall du lämnar beställd vara i en fysisk butik (se listan uppe till höger på Granngårdens hemsida så hittar du aktuella orter).

Beställer du varor för över 500 kr är frakten gratis. Du kan välja till hemleverans om du vill. Här ser du de fullständiga villkoren för leveranser.

Till butiken Granngården

 

Lantbutiken

En butik som startat i sann Gnosjöanda (fast butiken ligger i Gislaved) är Lantbutiken. Är du på jakt efter skötselprodukter, redskap och maskiner för trädgårdsarbetet kan den här butiken absolut läggas till listan över möjliga inköpsställen.

Lantbutiken erbjuder ett gigantiskt utbud av produkter till trädgården (dock inga växter vad vi kan se); kompostkvarnar, skottkärror, kultivatorer, kvastar, spadar, skyfflar, trädgårdsstövlar, räfsor o. krattor, grepar, hinkar, trädgårdsslangar, manuella gräsklippare, robotgräsklippare, grästrimmer, ogräsbrännare, häcksaxar, vattenpumpar för bevattning, med mera, med mera, med mera!!

Trivs du bäst i praktiska arbetskläder när du jobbar i trädgården finns detta också att köpa hos Lantbutiken; arbetsskor, tofflor, gummistövlar, arbetsoveraller, varselkläder, arbetsjackor, arbetsjackor och shorts etc.

Är du lantbrukare känner du säkert till Lantbutiken. Om inte är ett besök att rekommendera!

Till Lantbutiken!

 

Odla.nu

 

 

Odla.nu är en välsorterad trädgårdsbutik på nätet. Utbudet består av t ex fröer, lökar, knölar, pelargoner, inomhusväxter, kryddor & örter, rosor, redskap & skötselprodukter till trädgården, balkonglådor, grillar & utekök, trädgårdsmöbler, belysning, krukor m m.

Alla växter, fröer och lökar tas noggrant omhand i Odlas växthus och lagerlokaler nere i Sösdala, Skåne. När växterna är leveransklara packas de i genomskinliga plastförpackningar som speciellt har tagits fram för att produkterna ska kunna klara frakten hem till dig. Vår egen familj har handlat gröna växter hos Odla.nu och vi är väldigt nöjda med kvaliteten på växterna. De var omsorgsfullt förpackade (se upp för eventuella häftklammer på plastförpackningarna, så att du inte sticker dig!). Vi beställde växterna en tisdag och växterna levererades till vårt utlämningsställe redan på torsdagen samma vecka.

På Odla.nu’s hemsida finns mycket matnyttig fakta om växter, blommor och trädgårdskötsel. Behöver du läsa på inför något odlingsprojekt i trädgården eller på balkongen, eller kanske ta reda på hur du ska sköta om dina växter kan du kika in på inspirationssidorna eller i butikens eget diskussionsforum. Vi använder själva Odla.nu som en faktabank när vi behöver lära oss något nytt. Tips: studera gärna butikens växtlexikon, där du finner information om alla möjliga växter och blommor. Listan är sorterad i alfabetisk ordning.

Till Odla.nu!

 

Aktuellt just nu:

Skicka vårblommor med bud

Skicka ett blombud till Mors Dag, den 27 maj