Trädgårdsprodukter

Beställ blomsterlökar, plantor, fröer, trädgårdsverktyg,
arbetskläder för trädgårdsarbetet, gräsklippare m m online!

För den trädgårdsintresserade blir en gåva med  trädgårdsverktyg, lökar, fröer, arbetskläder eller något annat praktiskt till trädgårdsarbetet säkert mycket uppskattad. Nedan följer ett par butikstips om onlinebutiker som säljer trädgårdsprodukter på nätet.

Butikerna vi informerar om är BakkerGarden Girl, Granngården resp. Lantbutiken. En närmare beskrivning om dem följer här:

 

Bakker.se

Gillar du att plantera blommor, så fröer och fixa till det i trädgården eller på balkongen? Om inte har du kanske någon bekant som är trädgårdsintresserad? Då kan vi tipsa om internetbutiken Bakker.se, där du kan köpa blomsterlökar, grönsaks-, ört- och fruktplantor, blomsterfrön, krukor, redskap, presentartiklar, trädgårdsbelysning, plus en mängd andra trädgårdsprodukter, för leverans till ditt närmaste utlämningsställe. Emellanåt finns också träd & buskar och rosor i butiken (utbudet varierar efter säsong).

Bakker är ett företag med huvudsäte i Nederländerna, ett land som är känt för blommor, plantor och blomsterlökar av hög kvalitet. Inköparna i bolaget är väl insatta i blomsterlöks- och växtodlingsprocessen och de lägger ner stort arbete på att hitta de bästa produkterna.

Planera inför nästa vår redan nu! Bakker levererar inte under sommaren, men deras hemsida uppdateras ständigt med blomsterlökar, knölar och växter som skall planteras på hösten, med vackra vårblommor som resultat. Passa på att ta en paus och studera Bakkers utbud. Det är riktigt inspirerande att kika runt bland alla fina produkter.

Önskar du inspiration och tips för trädgården och trädgårdsarbetet? Kika in under “Trädgårdstips“! Där finns bra fakta för dig som önskar lära dig mer om trädgård, t ex hur du beskär träd och buskar, hur du bäst planterar olika växter och blommor, hur du underhåller en trädgårdsdamm, plus en mängd annan matnyttig information för trädgårdens bästa.

En administrationskostnad på 99 kr tillkommer till din beställning, så den måste du ta med i beräkningen. För övrigt ingen fraktavgift. Om du endast köper ett par påsar med fröer blir det således ganska dyrt, administrationskostnaden inräknad. Men om du ska investera i mycket blommor och växter för din trädgård och kanske i tillbehör som krukor, trädgårdsredskap och andra lite tyngre grejer kan det ändå bli en förmånlig affär. Bekvämligheten får du på köpet; välj ut vad du vill ha i lugn och ro framför datorn, gör din beställning och när din order levererats hämtar du den på ditt utlämningsställe. Du slipper ta bilen till en plantskola vilket sparar både bensinpengar och tid.

Bakker.se skickar din order när alla produkter du beställt är leveransklara. Önskar du delleverans fixar Bakker detta efter att du kontaktat dem, men tänk på att du isåfall måste betala administrationskostnad för respektive delleverans. En planta eller växt är inte leveransklar förrän Bakker anser att den uppfyller alla kvalitetskrav som företaget ställer. Under säsong är leveranstiden för leveransklara produkter ca 14 dagar. Vissa plantor och fröer är säsongsprodukter och kan inte levereras året om. Vi råder dig att läsa igenom all information om Bakkers leveransvillkor, så att du är medveten om vad som gäller.

Till butiken Bakker.se

Garden Girl
30% rabatt på valfri vara. Besök www.gardengirl.se

Erbjuder vackra tillbehör som sätter extra piff på trädgårdsarbetet!

Garden Girl säljer trädgårdsartiklar som kläder, skor/stövlar, handskar och verktyg i romantisk stil. Produkterna har designats av kvinnor och målgruppen är alla som vill göra trädgårdsarbetet lite roligare med hjälp av vackra tillbehör och kläder. De flesta artiklarna går i romantiskt rosa eller blått, med mycket blommor i mönsterna.

I butiken hittar du t ex praktiska förkläden med fickor för dina verktyg, byxor, shorts, kjolar, tröjor, jackor, skor & stövlar, trädgårdshandskar, verktyg, förvaringsväskor, solhattar och trevliga presentartiklar för trädgårdsarbetet m m.

”Trädgården är mer än en plats, den är en livsstil!”, konstaterar grundaren till Garden Girl, Petra Maison. Hon kombinerade sitt eget trädgårdintresse och sin bakgrund som designer och startade Garden Girl, med arbetskläder som anpassats för kvinnokroppen. Trädgårdsbyxorna är sydda av 100 % bomull och har försetts med praktiska fickor för förvaring av trädgårdsverktyg, mobiltelefon, knäskydd m m, allt för att göra trädgårdsarbetet lite bekvämare och roligare.

Till butiken Garden Girl

Granngården

Hos Granngården kan du onlinebeställa det mesta du kan tänkas behöva för trädgården; växter, träd och buskar samt alla redskap och tillbehör som hör trädgårdsarbete till. Sortimentet är enormt stort, men observera att det finns en del produkter som endast går att köpa i företagets fysiska butiker. Flera artiklar finns dock tillgängliga för onlineköp. Du ser information om vilka möjligheter som erbjuds vid respektive produktbeskrivning. De flesta träd, buskar och växter kan du beställa online.

Tyngre och större verktyg och maskiner är bekvämt att beställa på nätet och få levererade till hemadressen. Hos Granngården finns ett stort utbud av t ex gräsklippare, häcksaxar, högtryckstvättar, trimmers, motorsågar m m. Vattenspridare, vattenslangar med tillbehör m m kan du också handla i webshoppen.

Letar du efter arbetskläder för trädgårdsjobb kan det löna sig att kika igenom Granngårdens sortiment. Under rubriken ”Kläder & Skor” presenteras jackor, tröjor, overaller, regnställ, handskar, byxor och shorts, skor och stövlar m m.

Fria returer gäller ifall du lämnar beställd vara i en fysisk butik (se listan uppe till höger på Granngårdens hemsida så hittar du aktuella orter).

Beställer du varor för över 500 kr är frakten gratis. Du kan välja till hemleverans om du vill. Här ser du de fullständiga villkoren för leveranser.

Till butiken Granngården

 

Lantbutiken

En butik som startat i sann Gnosjöanda (fast butiken ligger i Gislaved) är Lantbutiken. Är du på jakt efter skötselprodukter, redskap och maskiner för trädgårdsarbetet bör du absolut lägga till den här butiken till din lista över möjliga inköpsställen.

Lantbutiken erbjuder ett gigantiskt utbud av produkter till trädgården (dock inga växter vad vi kan se); kompostkvarnar, skottkärror, kultivatorer, kvastar, spadar, skyfflar, trädgårdsstövlar, räfsor o. krattor, grepar, hinkar, trädgårdsslangar, manuella gräsklippare, robotgräsklippare, grästrimmer, ogräsbrännare, häcksaxar, vattenpumpar för bevattning, med mera, med mera, med mera!!

Trivs du bäst i praktiska arbetskläder när du jobbar i trädgården finns detta också att köpa hos Lantbutiken; arbetsskor, tofflor, gummistövlar, arbetsoveraller, varselkläder, arbetsjackor, arbetsjackor och shorts etc.

Är du lantbrukare känner du säkert till Lantbutiken. Om inte är ett besök att rekommendera!

Till Lantbutiken!