Skicka blomsterlökar med bud

Beställ en låda med blomsterlökar

En låda med lökar för vårplantering. Blomning sker på hösten. Blandade blomsorter i olika rosa toner.
Blomstrande trädgård. Lökarna planteras på våren. På hösten kan du njuta av blommorna, som går i rosa toner. Bilden är endast ett exempel på lökar som kan ingå i paketet, men sorterna kan variera.

Skicka lökarna med ett blomsterbud

OBS: många av lök-paketen är säsongsprodukter och går endast att beställa specifika årstider

När du skall skicka ett blomsterbud kan du, om du känner för det, välja en låda med blomsterlökar istället för en blomma. Hos Euroflorist kan du välja lökar som planteras på våren eller sommaren och som resulterar i vackra, blommande blommor på hösten. Eller så kan du välja en låda med lökar för höstplantering, där blommorna visar sig efterföljande vår.

Här kommer några exempel på blomsterlökspaket som du kan beställa hos Euroflorist:

En låda med lökar, för blomning på sommaren/hösten. Blommorna går i vitt-gult-orange.
Ljus blomstermix. Lökarna planteras på våren och resulterar i sommar- och höstblommor i vitt, gult och orange. Bilden visar ett exempel på vilka lökar som kan ingå i paketet, men sorterna kan variera.

 

En låda med lökar, för plantering på våren. Ger höstblommor i olika färger.
Färgglad trädgårdsmix. Lökarna planteras på våren. Ger blommor på sensommaren och början av hösten, i flera olika färger. Sorterna kan variera, bilden är ett exempel på olika lökar som kan ingå i lådan.
En låda full med blomsterlökar. För blomning under hösten. Planteras vår/sommar. Blandade sorter, blandade färger.
En låda solsken. En låda med blomsterlökar för plantering under sensommaren och hösten. Blomning sker efterföljande vår. De lökar du ser på bilden är endast ett exempel på vilka lökar som kan ingå (kan variera). Du kan skicka den här gåvan som ett blomsterbud!

 

En låda med blomsterlökar för plantering på sommaren/hösten. Blomning under våren. Blommor, blandade sorter, i blå och lila toner.
Blomstrande vår. Lökar som resulterar i vackra blommor i vitt och lila. Planteras under sommaren/hösten. Blomning till våren! Blomsorterna kan variera, bilderna är ett exempel på vilka lökar som kan ingå i presenten. Skicka lökarna med ett blomsterbud från Euroflorist!

Skicka tulpaner med bud