Skicka JULBLOMMOR med bud

Önska God Jul med ett blomsterbud

Röd kruka med rosor, germini, skimmia, ilex och kottar. En superfin juldekoration från Flowerhouse. Skicka blommorna med bud från Flowerhouse och önska God Jul!
“Merry X-mas” från Flowerhouse är en söt juldekoration med rosor, germini, skimmia, ilex och kottar . Skicka blommorna med ett blombud från Flowerhouse och önska God Jul!

beställ blommorna lättast online

Vill du skicka julblommor med bud till någon, som en extra fin julhälsning? Både Flowerhouse och Euroflorist arrangerar stämningsfulla julbuketter, julgrupper och juldekorationer. Det går utmärkt att beställa blomsterbud på nätet och låta aktuell blomsterförmedling fixa så att din blomstergåva når ända fram till mottagarens dörr.

Några utvalda bildexempel från de båda blomsterföretagen:

Obs: julblommorna härunder går endast att beställa under aktuell säsong (från slutet av november och i december).

Röd amaryllis i glasvas. Vitmossa och röda julkulor i botten som dekoration. Arrangemanget ingår i Flowerhouse sortiment av julblommor, julgrupper och juldekorationer.
Den underbara amaryllisen tillhör släktet Hippeastrum, eller rätt och slätt Amaryllissläktet. Blomman tillhör en av de mest populära julblommorna. Den här eleganta dekorationen, med en röd amaryllis i glasvas finns hos Flowerhouse, en blomsterförmedling med flerårig erfarenhet av att förmedla blommor runt om i Sverige och till utlandet.
Rund glasvas med juldekoration; en vit hyacint, mossa, ilexkvistar, videkvistar och mossa längst ner som dekoration. Jularrangemanget finns hos Flowerhouse, en stor blomsterbutik på nätet.
“Vinterlandskap”, en söt vinterdekoration från Flowerhouse. En rund glasvas, med en vit hyacint i centrum. Som dekoration; hjärtan på tråd, ilexkvistar, videkvistar och mossa. Vill du skicka “Vinterlandskap” till någon och önska God Jul? Julekorationen finns att beställa hos Flowerhouse.
Julbukett med bl a amaryllis, tulpaner, röda bär, grönt - en bukett i julens färger rött o. grönt. Superfin! Ett fång julblommor från Euroflorist kommer att sprida glädje ända hem till presentmottagaren!
Så här stilig är “Årets julbukett” från Euroflorist. Välj mellan tre olika storlekar på buketten.
Klassisk julgrupp i röd skål, med 2 enar, 2 minijulstjärnor, gaulteria, röda äpplen, kanel och mossa. Skicka julgruppen med ett blombud från Flowerhouse och gör någon riktigt glad!
En klassisk julgrupp i röd skål, med 2 enar, 2 minijulstjärnor, gaulteria, röda äpplen, kanel och mossa. Julgruppen utstrålar JUL! Den är designad av Flowerhouse skickliga florister. Låt en julgrupp från Flowerhouse förmedla din julhälsning!
Presentbox med glögg på tranbär, lingon och blåbär, lakrits, italienska skorpor och mandel, mörk och ljus belgisk choklad, småkakor med smak av kanel och ingefära samt grovmalen senap smaksatt med apelsin, enbär och ti. Presentboxen finns att beställa online hos Euroflorist.
Hos Euroflorist kan du välja att skicka en kartong med delikatesser istället för en blomma om du vill. Observera att presentlådorna skickas per post till närmaste utlämningsställe, och inte med blombud. På bilden ser du gåvosetet “En godare jul”, innehållande glögg på tranbär, lingon och blåbär, lakrits, italienska skorpor och mandel, mörk och ljus belgisk choklad, småkakor med smak av kanel och ingefära samt grovmalen senap smaksatt med apelsin, enbär och ti. Det blir en julklapp som heter duga! Här ser du hela sortimentet av presentlådor, var och en fylld med olika delikatesser.
Snittbukett med röda amaryllis, röda bär och gröna blad. Buketten ingår i Euroflorists utbud av julblommor
Amaryllisen är omåttlig populär och passar utmärkt som snittblomma. Blommorna på bilden kommer från Euroflorist och finns att beställa online i deras e-butik. Ett blomsterbud är ett trevligt alternativ ifall du vill skicka en julhälsning utöver det vanliga till någon vän eller släktning.
Julgrupp i röd skål med röda minijulstjärnor, röda äpplen, kanel, nobilisgran. Beställ julgruppen direkt i Flowerhouse webbutik.
“Röda stjärnor”, en mycket dekorativ julgrupp från Flowerhouse. Julgruppen består av röda minijulstjärnor, röda äpplen, kanel, nobilisgran som är vackert arrangerade i en röd skål. Du kan beställa “Röda stjärnor” i Flowerhouse egen e-butik.
Kruka med röda tulpaner, mossa och julpynt. En juldekoration från Euroflorist.
En kruka med söta tulpaner och julpynt kommer att få presentmottagaren på riktigt gott humör! Tulpanerna finns att beställa online hos Euroflorist.
Vit skål, med dekoration av myrsineträd, echiveria, grön mossa, kanel och silverkulor. Planteringen finns att beställa online hos Flowerhouse.
Kreatörerna på Flowerhouse är skickliga på att arrangera spännande blomster- och växtarrangemang. På bilden ser du “Rimfrost”, en lite annorlunda plantering med myrsineträd, echiveria, grön mossa, kanel och silverkulor. Myrsineträdet växer ganska långsamt och kan formklippas. “Rimfrost” är ett bra val om du vill skicka en annorlunda juldekoration i julklapp till någon.
Hykgryoo ned vut julstjärna, vit juldekoration och gröna blad. Superfin och lite annorlunda. Skicka julgruppen med ett bud från Euroflorist och gör någon riktigt glad till jul!
“Vintervit” är en vacker julgrupp som egentligen passar under hela vintern, inte bara till jul. Julgruppen finns att beställa online hos Euroflorist.
Julbukett med röda amaryllis, tall, eucalyptus och en rosett runt blommorna. Julblommorna ingår i Flowerhouse utbud av julblommor.
Amaryllis är väldigt fina som snittblommor. Buketten här heter “Merry Christmas” och består av röda amaryllis, tall, eucalyptus och en dekorativ rosett. Superfin! Buketten blir en fin julklapp från dig och kommer garanterat att uppskattas. Du hittar “Merry Christmas” på flowerhouse.se.
Julgrupp i lila, vitt o. grönt - julgruppen finns att beställa online hos Euroflorist.
“Julgrupp à la 2018” från Euroflorist. En stilig julgrupp i lila, vitt och grönt. Vill du skicka julgruppen till någon när och kär? Beställ ett blomsterbud hos Euroflorist, så skickas blommorna ända hem till mottagaren. En superfin julklapp!
Julbukett med rosor, nejlikor, skimmia, röda julkulor. Skicka julblommor med bud från Flowerhouse och önska God Jul!
“Julfrid”, en stämningsfull julbukett med röda rosor, röda nejlikor, skimmia, röda julkulor och grönt. Skimmia är detsamma som vinterbär, en väldigt dekorativ växt. Vill du skicka de här julblommorna till någon när och kär? Julbuketten finns att beställa online hos Flowerhouse, en av de största blomsterförmedlarna på nätet.
Glasvas med stiliga, röda amaryllis. Julpynt i grönt och rött länst ner i vasen. Dekorationen finns hos Euroflorist, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet.
Röda amaryllis tillhör favoriterna när det gäller julblommor. Arrangemanget på bilden med amaryllis, röda bär o. julpynt i en tjusig glasvas ingår i Euroflorists sortiment av julblommor. Varför inte önska God Jul med vackra amaryllis från Euroflorist?
Röd azalea i vit kruka. Den ingår i Flowerhouse stora utbud av julblommor.
En röd azalea passar utmärkt som julblomma och sprider glädje under lång tid (såvida den sköts ordentligt förstås). Varför inte skicka en röd azalea med bud och önska God Jul? Du hittar azalean hos Flowerhouse.

Det finns många fler stämningsfulla julblommor i blomsterförmedlingarnas egna butiker. Se mer här:

Julblommor hos Flowerhouse

Julblommor hos Euroflorist

JULBLOMMOR ONLINE

Beställ julbuketter, julgrupper, juldekorationer och julblommor på nätet!

 

Tips för dig som är på jakt efter roliga julklappar: