Personliga presenter

Beställ en personlig gåva på nätet

Brödrost i svart med plats för två bröd. Personlig text ingraverad på brödrostens framsida. Perfekt som bröllopspresent!

En brödrost är en av de vanligaste presenterna som ges vid bröllop. Varför inte göra bröllopsgåvan unik, med en personlig text ingraverad på presenten? Det blir en speciell brödrost som inte går att jämföra med någon annan “traditionell” brödrost! 

din present blir ett minne från just dig:)

Medgravyr.se

Handla personliga presenter hos Medgravyr.se! Fler produkter går att personifiera med ingravering av valfri text

Är du på jakt efter en personlig present? Då kan vi rekommendera ett besök hos Medgravyr.se, som säljer säljer personliga gåvor online. Presenter för alla tillfällen finns i webbutiken!

 

Medgravyr är en populär presentbutik på nätet, laddad med mängder av fina presentartiklar. Flera av dem går att personifiera genom att en text (ofta ett namn) ingraveras på produkten. Medgravyr har egen gravyrutrustning och eget lager, vilket gör att de i regel kan leverera relativt snabbt.

Just nu kan du köpa fina Fidget Spinners (sommarens heta innepryl!). Dessa kan förses med presentmottagarens namn (ingraveras på både ovan- och undersidan av fidget spinnern). Välj mellan olika färger!

 

Det finns presenter för alla tillfällen hos Medgravyr. Kika gärna in här:

Bröllopspresenter
Doppresenter
Studentpresenter
Sommarpresenter
Alla Hjärtans Dag-presenter
Mors Dag-presenter
Fars Dag-presenter

Skärbrädor & Serveringsbrickor
Köksknivar
Stekpannor
Grytor & Kastruller
Hemtextil
Knivblock & Knivtillbehör
Skålar/Fat
Konstglas
Ölglas
Vinglas
Whiskyglas
Champagneglas
Karaffer

Bröllopspresenter

Bröllopspresenterna hos Medgravyr kan förses med personlig gravyr. Sortimentet består av t ex champagneglas, vinglas, serveringsbrickor, skålar, vigselglas…en brödrost m m, m m. Några bildexempel:

Serveringsbricka gjord i Akacia-trä, med personlig gravyr på brickan.

En exklusiv serveringsbricka med brudparets namn och vigseldatum blir ett minne för livet! Brickan på bilden är gjord av träslaget Akacia och finns att beställa online hos Medgravyr.


Doppresenter

Vid ett så högtidligt tillfälle som ett dop är de roligt att ge något riktigt personligt till den nyfödda lilla människan. En doplykta eller ljusstake från Orrefors eller en minnesgåva i kristall, med barnets namn och födelseuppgifter ingraverade i glaset/kristallen blir ett fint minne från just dig:)

Ett par exempelbilder:

Ljusstake i design av Carina Bergström.

Hos Medgravyr: Orrefors Carat Candlestick. Med en personlig gravyr blir ljusstaken en jättefin dopgåva! Ljusstaken är designad av Lena Bergström. Se alla fina doppresenter hos Medgravyr här!

Doplykta från Orrefors med personlig gravyrtext.

Hos Medgravyr: Orrefors Discus Doplykta i design av Lars Hellsten. Med personlig gravyrtext på doplyktan blir den en unik dopgåva!

 

Letar du efter personliga presenter? Kika in hos Medgravyr.se!

Handla personliga presenter hos Medgravyr.se! Fler produkter går att personifiera med ingravering av valfri text

Beräknad leveranstid: Normalt 4 – 7 arbetsdagar.

Fraktavgift: Fri frakt vid beställning över 1.000 kr, annars 49 kr.

Betalningsalternativ: Faktura, bankkort eller direktbetalning via din bank