Skicka presentartiklar

Två stora presentbutiker på nätet:

Bluebox och Presenter.se

läs mer om de båda pesentbutikerna nedan!


Bluebox

Överraska med en present från Bluebox

den skickas direkt till mottagarens adress

Bluebox är ett renodlat presentföretag som säljer presentartiklar på nätet. Du väljer själv om du vill att din present ska skickas direkt till mottagaren tillsammans med din hälsning eller till din egen adress. Din gåva kommer att levereras i en trevlig blå kartong – därav företagsnamnet, Bluebox.

En gåva som dimper ner i posten bland alla räkningar kommer garanterat att uppskattas! Som alternativ till ett blomsterbud kan du t ex skicka godis, lakrits, choklad, te, vingummin, kex o. kakor och annat gott. Om du hellre vill ge en rolig pryl finns det mycket att välja mellan hos Bluebox; inredningsdetaljer, skönhetsprodukter, köksprylar, leksaker och kläder till små barn, praktiska ting till resan, smarta prylar m m, m m.

Surfa in på bluebox.se och spana in alla spännande presentartiklar! En perfekt butik att leta presenter och julklappar i!

Fraktavgift: 49 kr, oavsett ordersumma

Beräknad leveranstid: 1 – 3 arbetsdagar

Betalningsalternativ: Kortbetalning (VISA, MasterCard), direktbetalning via bank (Handelsbanken och Sparbankerna, Nordea, Swedbank), Klarna faktura, Klarna delbetalning


Presenter.se

 

Presenter.se – den kompletta presentbutiken på nätet

Presenter.se är en stor inspirationskälla när det kommer till presentartiklar och gåvor. Butiken har ovanligt bra och användbara sökfunktioner för dig som behöver tips och idéer till olika presenttillfällen. Du kan söka direkt på kategori, eller få uppslag till gåvor som passar vid olika gratulationstillfällen. Alternativt kan du söka direkt på vilken relation du har till presentmottagaren; sök på t ex presenter till honom, till mamma, till pappa, till henne, till flickvän, till pojkvän, till bästa vän, till morfar, till farfar, till mormor, till farmor, till förälder o s v.

Tips inför advent:

Skicka en adventskalender – välj innehåll själv!

Adventskalender i form av presentpåsar. Du väljer själv presentartiklar ur Presenter.se's kalenderinnehåll.
Julkalender – välj själv presentartiklar till påsarna! Allt till kalendern finns hos Presenter.se (även innehållet).

Obs: beställ adventskalendern senast den 25 november, så hinner du få hem den innan den 1 advent. Kalendern finns i begränsad upplaga, det är “först till kvarn” som gäller!

Du kan få din gåva skickad direkt till mottagaren om du vill. Fina hälsningskort finns att beställa som tillval. Observera att om du väljer att betala mot faktura, går det tyvärr inte att skicka presenter till en alternativ adress. Faktura- och leveransadress blir då densamma. Väljer du däremot ett annat betalningssätt går det utmärkt att beställa leverans direkt till presentmottagaren (se alternativ nedan).

Huvudkategorier är:

Hem & Inredning
Livsstil
Mat & Dryck
Smycken & Accessoarer
Spel, Böcker & Prylar
Evenemang & Fester
Personliga presenter
Fotopresenter
Upplevelsepesenter

Köpvillkor i korthet:

Leveranstid: Normalt ca 2 – 5 arbetsdagar efter beställning.

Leveransavgift: Fri frakt vid köp över 699 kr, annars 59 kr. Leverans sker i regel ända hem till din dörr. Är du inte hemma vid leveranstillfället får du hämta din kalender på närmaste utlämningsställe.

Betalningsalternativ: Klarna faktura, Klarna delbetalning, kortbetalning (VISA, MasterCard), direktbetalning via Internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).