Nyheter, kampanjer o dyl

Alla Hjärtans Dag-kampanj med 10 %

10 % rabatt på blomsterbud hos Flowerhouse

Med rabattkod: blommor
får du:
10 % rabatt när du skickar blommor via Flowerhouse

Erbjudandet gäller t o m den 15:e februari 2019

Romantisk bukett med många rosor i pastellfärger. Rosa silkespapper runt buketten, som du hittar hos Flowerhouse.
“My Valentine” är en fantastiskt vacker bukett med rosor i pastellfärger. För att höja presentfeelingen är buketten inslagen i fint, rosa silkespapper. Blommorna ingår i Flowerhouse utbud av Alla Hjärtans Dag-buketter. Använd rabattkod rosor, så får du 10 % rabatt!

Se alla romantiska Alla Hjärtans Dag-buketter
och blomsterdekorationer hos Flowerhouse här!

Budavgift: 99 kr till de allra flesta orter i Sverige och till utlandet (med vissa få undantag då fraktkostnaden kan bli något högre)

Flowerhouse februaribukett

Februaribuketten

Bukett med röda tulpaner, vit lisianthus, rosa alstromeria, vide & storbladig eucalyptus. Blommorna finns hos Flowerhouse.
Flowerhouse lanserar varje månad en ny, unik månadsbukett. Så här tjusig blev februaribuketten. Den består av röda tulpaner, vit lisianthus, rosa alstromeria, vide och storbladig eucalyptus. Att blommografera via Flowerhouse är busenkelt – beställ din blomstrande gåva direkt online!

 

Blommografera enkelt online

och gör någon glad med ett fång blommor!

10 % hos Euroflorist

10 % på blomsterbud hos Euroflorist

Rabattkod
TDEUROFLORIST10
ger dig
10 % rabatt
hos Euroflorist

gäller t o m den 21/7 2019

Euroflorist skickar blommor både inom Sverige och till utlandet.

Skicka tulpaner med blomsterbud

Överraska med ett fång krispiga tulpaner

Bukett med blandade tulpaner i blandade, glada färger. Blombuketten finns att beställa online hos Euroflorist.
En klassisk tulpanbukett med blommor i blandade, glada färger. Den kommer garanterat att få mottagaren på gott humör! Skicka blommorna med bud från Euroflorist – beställ direkt på nätet.

beställ ett blombud snabbt och smidigt online

 

Bra val av blomsterförmedlingar när du ska skicka tulpaner med bud:

Flowerhouse och Euroflorist

Båda tar 99 kr för ett blomsterbud inom Sverige.
Båda skickar blommor utomlands.

 

 

Skicka nyårsblommor

Önska Gott Nytt År med ett fång blommor

"Gott Nytt År" är en festlig nyårsbukett med rosor, krysanthemum, blåbärsris, eucalyptus och en julkula som sätter extra piff på blomsterkreationen. Skicka din nyårshälsning med ett blomsterbud från Flowerhouse - beställ direkt online!
“Gott Nytt År” är en festlig nyårsbukett med rosor, krysanthemum, blåbärsris, eucalyptus och en julkula som sätter extra piff på blomsterkreationen. Skicka din nyårshälsning med ett blomsterbud från Flowerhouse – beställ direkt online!

beställ ett blomsterbud direkt på nätet

Hos både Flowerhouse och Euroflorist
finns det gott om festliga nyårsbuketter.
Budavgift 99 kr för blomsterbud inom Sverige.
För utlandsbud, se här!

 

10 % rabatt hos Euroflorist

Du får 10 % rabatt hos Euroflorist

 Använd rabattkod
TDEUROFLORIST10
för att erhålla rabatten

Erbjudandet gäller t o m den 31 december 2018.

Nu finns det fina adventsblommor, julgrupper, julbuketter m m att beställa i e-butiken!

Euroflorist har flerårig erfarenhet av att förmedla blomstergåvor runt om i Sverige och till utlandet. Du kan använda rabattkoden på hela sortimentet.

Vill du skicka blommor utomlands? Euroflorist samarbetar med blomsterföretag i flera länder. Välj aktuellt land i onlinebutiken här och se ut din gåva!

Gratulera med blommor på Fars Dag

Skicka blommor på Fars Dag

beställ smidigast online

Flowerhouse och Euroflorist är två stora blomsterförmedlingar. Båda har mängder av blomsterbutiker runt om i landet anslutna till sig. De flesta blomsteraffärer fixar ut blomsterbud på söndag, alltså på självaste Fars Dag, förutsatt att du beställer din blomstergåva i tid (dock ges inga garantier. Om din leveransort är mer svårtillgänglig, kan din blomstergåva komma att skickas ut på lördag eller söndag istället. Men i de allra flesta fall funkar det bra med leverans på Fars Dag!).

Jämför utbud och priser hos Flowerhouse och Euroflorist och välj ut en favoritbukett att gratulera pappa med! Båda förmedlingar tar 99 kr i avgift för ett bud, så den summan behöver du inte ta hänsyn till i din jämförelse.

Se mer här:

Skicka blommor till Fars Dag via Flowerhouse

Skicka blommor till Fars Dag via Euroflorist

Beställ Farsdagsblommorna enklast direkt på nätet!

Skicka presenter

Överraska med en present

Bluebox skickar din gåva direkt till mottagaren

 

Bluebox är en presentbutik fylld med spännande och roliga presentartiklar; godis, choklad, lakrits, inredningsdetaljer, skönhetsprodukter, barnkläder och leksaker, reseprylar, praktiska och smarta ting med mera, med mera. En bra butik när du letar efter en rolig present eller julklapp.

Du väljer själv om du vill att din gåva ska skickas direkt till mottagaren tillsammans med din hälsning, eller om du vill få den levererad hem till dig själv. Bluebox skickar presenter i snygga, blå kartonger – därav företagsnamnet Bluebox.

Fraktavgift: 49 kr, oavsett ordersumma

Beräknad leveranstid: 1 – 3 arbetsdagar

Betalningsalternativ: Kortbetalning (VISA, MasterCard), direktbetalning via bank (Handelsbanken och Sparbankerna, Nordea, Swedbank), Klarna faktura, Klarna delbetalning

 

Flowerhouse månadsbukett

Novemberbuketten

Bukett med vita rosor, aprikosa nejlikor, vit astrantia, storbladig eucalyptus och pistage. Så ser Flowerhouse novemberbukett ut.
Flowerhouse tar fram en ny, unik bukett för varje månad. Så här stilig är Novemberbuketten. Den består av vita rosor, aprikosa nejlikor, vit astrantia, storbladig eucalyptus och pistage. Vill du pigga upp någon i novembermörkret? Ett fång blommor som levereras vid dörren kommer att göra susen!

Kreatörerna hos Flowerhouse är skickliga på att arrangera vackra och unika blomsterarrangemang. Välj och vraka ur sortimentet av buketter, blomsterdekorationer och krukväxter!

Önska Glad Halloween med blommor

Skicka en Halloweenbukett med bud

Halloweenbuketten från Euroflorist. Rosor, nejlikor, krysantemum, liljor och äpple ingår i arrangemanget. Skicka blommor från Euroflorist och överraska!
Så här tjusig är Euroflorists Halloweenbukett. Välj mellan tre olika storlekar på buketten. Önska Glad Halloween med ett fång höstblommor – beställ direkt online!

 

Blomsterförmedlingarna har fyllt på sina sortiment med blommor i höstens varma färger orange, röd, gul, grön och brun. Perfekt så här i Halloweentider! Höstfärgerna matchar verkligen de traditionella Halloweenfärgerna.

På den här sidan finns utvalda bildexempel på blommor i höstens färger.

Gör någon glad – skicka ett fång blommor med bud och önska Glad Halloween!

Bra val när du vill skicka blomsterbud: