Nyfödd

Skicka en blomma till
den nyfödde/nyfödda och dennes föräldrar

Bukett med rosa liljor, en söt nalle och ett gratulationskort. Från Euroflorist.

Gratulera till nytillskottet med vackra liljor och en söt liten nalle! Presentsetet finns hos Euroflorist. Skicka din gåva med ett blomsterbud ända hem till mottagarens dörr!

Beställ ditt blombud direkt online
hos Euroflorist eller Flowerhouse

Utvalda exempelbilder på dopbuketter finns en bit ner:)

 

Förmedlingsavgiften är 99 kr till de allra flesta orter
i Sverige hos båda två när du beställer online.
(Till orter som ligger väldigt långt från en blomsterbutik
kan förmedlingsavgiften bli något högre.)
Både Euroflorist och Flowerhouse fixar blomsterbud till utlandet.

10 % rabatt på ditt köp hos Euroflorist

Uppge rabattkod WINTER10TD i kassan, så får du 10 % rabatt på ditt blomsterbud.
Gäller t o m 2018-05-02
-> till Euroflorist!

 

 

Några utvalda bildexempel på fina buketter till nyfödda och nyblivna föräldrar:

Familjebukett med en stor och en liten bukett, sammanbundna med ett rosa organza-band. Blommor: Orangea rosor, gula santini, limefärgad hypericum samt nejlikor och germini i starkt rosa.

Till busfröet” består av en stor och en liten bukett, sammanbundna med ett rosa organza-band. Blommor som används; Orangea rosor, gula santini, limefärgad hypericum samt nejlikor och germini i starkt rosa. Jättefin! Buketten finns att beställa online på flowerhouse.se.

En stor bukett och en liten - båda med rosa och röda blommor.

Förr kallades en sådan här bukett för “Mor-och-barn-bukett” och kan ses som en symbol för modern och barnet. Men naturligtvis är ett dylikt arrangemang lika mycket till båda föräldrarna, så “Familjebukett” kanske passar bättre som benämning på en sådan gåva:) Den här varianten kallas för “Kärlek till ett barn” och finns att beställa hos blomsterförmedlaren Euroflorist.

Korg fylld med blommor i rosa, vitt o. lila samt en liten nalle.

Visst är den fin, korgen med vita och rosa blommor och en urgullig liten nalle? En perfekt present när du vill gratulera till tillökningen! Du hittar arrangemanget “Grattis till åttonde underverket” hos blomsterförmedlaren Flowerhouse.

Vit kruka med limefärgad anastasia, lime santini, lila ros och blå delphinium. Blått sidenband runt krukan.

Vilken tjusig dekoration! Den vita krukan innehåller limefärgad anastasia, lime santini, lila ros och blå delphinium. Ett blått sidenband är knutet runt krukan. Vill du skicka den här presenten till någon som just fått barn? Låt Flowerhouse skicka den med ett blomsterbud ända hem till mottagarna!

Vit fyrkantig kruka med rosa anastasia, rosa rosor, rosa santini, poppel. Rosa sidenband runt krukan.

Och så en rosa variant..:) Den vita, fyrkantiga krukan innehåller rosa anastasia, rosa rosor, rosa santini och poppel. Ett rosa sidenband pryder krukan. Beställ ditt blomsterbud direkt på nätet hos Flowerhouse!

Tvillingbukett med en stor och två mindre buketter, alla sammanbundna. Aprikosfärgade och gula blommor.

Har du bekanta som just fått tvillingar? Då passar en tvillingbukett perfekt ifall du vill gratulera med ett blomsterbud. Aprikosfärgade och gula blommor tillsammans är så eleganta! Arrangemanget på bilden heter “Förtjusande tvillingar”. Det finns hos Euroflorist. Överraska de nyblivna föräldrarna och de nya familjemedlemmarna genom att skicka blommor! Ett perfekt sätt att gratulera till tillökningen!

Euroflorist och Flowerhouse har båda lång erfarenhet av att arrangera vackra blomsterdekorationer som skickas med bud hem till mottagarens adress. Om du ska gratulera någon som nyss fått barn och inte har tillfälle att överlämna presenten personligen, kan kanske en fin blomma som anländer hem till familjen med blombud vara ett bra alternativ?

Både Euroflorist och Flowerhouse har fina familjebuketter i sina sortiment. Vissa av blombuketterna inkluderar även en söt liten nalle. Om någon blivit föräldrar till tvillingar kan duvälja en tvillingbukett om du vill.

Blommor till nyfödda har ofta en pastellfärgad nyans, men egentligen kan du välja vilka blommor som helst. Allt är en fråga om tycke och smak!


 

 

 

 

Skicka blommor med bud till utlandet:

Du kan beställa och skicka blommor till utlandet hos både EuroFlorist och Flowerhouse. Hos EuroFlorist varierar fraktavgiften beroende på vilket land du väljer. Flowerhouse tar 99 kr i budavgift även för utlandsbeställningar.