ADVENTSKALENDRAR

Adventskalendrar online

För många familjer är det tradition med en adventskalender i december (eller flera stycken, kanske någon till de vuxna också?). Och då inte bara TV-kalendern, utan en kalender med 24 st luckor och i luckorna små presenter eller godsaker. Tycker du det är jobbigt att hitta på presenter till alla luckor? Du är inte ensam! Varför inte unna dig lyxen att beställa en kalender online?


Några tips på vägen för dig som inte har tid att springa runt på stan för att leta efter de där små prylarna eller godiset till adventskalendern:

Skapa din egen, personliga julkalender hos Presenter.se:

Adventskalender i form av presentpåsar. Du väljer själv presentartiklar ur Presenter.se's kalenderinnehåll.
Julkalender – välj själv presentartiklar till påsarna! Allt till kalendern finns hos Presenter.se (även innehållet).

Presenter.se erbjuder en unik möjlighet: välj ett helt kalenderpaket med 24 st presenter ur sortimentet. Du väljer själv vad du vill stoppa i resp. lucka och fyller på din kalender efter hand i e-butiken. När du är klar med din beställning kommer kalendern att levereras ända hem till din dörr, förutsatt att du är hemma vid leveranstillfället. I annat fall får du hämta ut kalendern på närmsta utlämningsställe.

Kalendern består av 24 st påsar som du fyller med de presenter du har valt. Du ser prisutvecklingen efter hand som du väljer klappar till dina “luckor”. Det finns både billiga presenter (oftast godis) från 5 kr/gåva och lite dyrare saker för några hundralappar att välja mellan.

-> till Presenter.se, där du väljer presentartiklar till varje lucka i adventskalendern!

För garanterad leverans innan den förste advent: Beställ före den 25/11!

Leveranstid: Normalt ca 2 – 5 arbetsdagar efter beställning.

Leveransavgift: Fri frakt vid köp över 699 kr, annars 59 kr. Leverans sker i regel ända hem till din dörr. Är du inte hemma vid leveranstillfället får du hämta din kalender på närmaste utlämningsställe. Obs: för garanterad leverans innan första advent måste du beställa din kalender före den 25 november.

Betalningsalternativ: Klarna faktura, Klarna delbetalning, kortbetalning (VISA, MasterCard), direktbetalning via Internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).


Spännande adventskalendrar hos Bluebox:

Hos presentföretaget Bluebox finns flera varianter av adventskalendrar, var och en fylld med något gott. Välj mellan innehåll som choklad, lakrits, vingummin eller te:

 

Du kan skicka adventskalendern tillsammans med en hälsning direkt till mottagarens adress om du vill. Självklart kan du beställa en kalender till din egen adress också.

Presentartiklar från Bluebox levereras i en trevlig blå kartong, därav butiksnamnet Bluebox.

Fraktavgift: 49 kr, oavsett ordersumma

Beräknad leveranstid: 1 – 3 arbetsdagar

Betalningsalternativ: Kortbetalning (VISA, MasterCard), direktbetalning via bank (Handelsbanken och Sparbankerna, Nordea, Swedbank), Klarna faktura, Klarna delbetalning