ADVENTSBLOMMOR

Skicka en adventshälsning med blombud

Adventsskål med fyra röda stearinljus i rad. Mossa, kottar och grönt finns i skålen. Superfin! Beställes på flowerhouse.se.

Vilken adventsgåva det blir om du väljer att skicka den här fina dekorationen! En glasskål fylld med mossa, skimmia, röda äpplen och fyra stycken röda stearinljus. Gåvan finns att beställa online på flowerhouse.se.

 

Fler exempelbilder finns längre ner på sidan

– beställ ett blomsterbud direkt på nätet!

Adventsdekorationer hos Euroflorist och Flowerhouse

Förmedlingsavgiften är 99 kr till de allra flesta orter
i Sverige hos båda två när du beställer online.
(Till orter som ligger väldigt långt från en blomsterbutik
kan förmedlingsavgiften bli något högre.)
Både Euroflorist och Flowerhouse fixar blomsterbud till utlandet.

 

10 % rabatt på ditt köp hos Euroflorist

Uppge rabattkod WINTER10TD i kassan, så får du 10 % rabatt på ditt blomsterbud.
Gäller t o m 2018-05-02
-> till Euroflorist!

 

Några utvalda exempelbilder på adventsdekorationer hos Euroflorist och Flowerhouse:

Hög snittbukett med vita amaryllis, steelgrass och svarta pinnar tillsammans med en ask chokladpraliner. Finns hos Flowerhouse.

En hög snittbukett med vita amaryllis, steelgrass och svarta dekorationspinnar tillsammans med en ask chokladpraliner kommer att få mottagaren på gott humör, var så säker:) Presenten finns att beställa på flowerhouse.se.

Dörrkrans med jultema; röda kulor, grönt tallbar, röda bär m m. Finns att beställa hos Euroflorist.

Hos Euroflorist kan du välja att skicka en vacker krans istället för en blombukett om du vill. På bilden ser du “Välkomnande krans”. Och visst ser den välkomnande ut!! Gör någon glad med ett blomsterbud från Euroflorist, det blir garanterat uppskattat!

Röd grenad julstjärna i kopparfärgad kruka. Finns hos Flowerhouse.

En vacker grenad röd julstjärna i en fin kruka blir en superfin adventsgåva. Kanske du känner någon som fyller år i adventstid? Ett blomsterbud är alltid ett bra (och uppskattat) presentalternativ. Julstjärnan kan du beställa på flowerhouse.se.

Adventsdekoration med fyra röda stearinljus och fint julpynt i botten. Finns hos Euroflorist.

Vad är mer passande till advent än en adventsdekoration med fyra röda stearinljus? Välj mellan tre olika storlekar på dekorationen i Euroflorists webshop. Att skicka en gåva med ett blombud är perfekt när du vill uppmärksamma nära och kära. Och så enkelt idag när du kan köpa ditt blombud direkt online.

Advents-/julkrans att hänga på dörren; med grönt tallbär, frukt, kanelstänger, kottar och rött sidenband. Finns hos Euroflorist.

Euroflorist är duktiga på att designa julkransar som ger den rätta julkänslan. Vill du skicka den här kransen till någon i advent? Beställ den direkt på nätet i Euroflorists webbutik, så ser Euroflorist till att den budas ända hem till mottagarens dörr.

Blomsterdekoration med röda nejlikor, röd germini, grön skimmia, avklippta röda ilexkvistar, kuddmossa, kottar och rött äpple. Finns hos Flowerhouse.

Flowerhouse är riktigt duktiga på att arrangera fina blomsterdekorationer. Här, röda nejlikor, röd germini, grön skimmia, avklippta röda ilexkvistar, kuddmossa, kottar och rött äpple i en vacker kombination. Du kan skicka arrangemanget med ett blomsterbud från Flowerhouse direkt hem till mottagaren.

 

Se blomsterförmedlarnas kompletta utbud av advents- och julblommor här:

Adventsblommor hos Euroflorist

Adventsblommor hos Flowerhouse