ADVENT

Skicka blommor och presenter till advent

 

Blomsterförmedlingarna och presentbutikerna på nätet säljer tjusiga adventsdekorationer och spännande adventskalendrar m m. Några tips till dig som vill skicka en extra fin adventshälsning till någon:

Presenter.se:

Adventskalender i form av presentpåsar. Du väljer själv presentartiklar ur Presenter.se's kalenderinnehåll.
Julkalender – välj själv presentartiklar till påsarna! Allt till kalendern finns hos Presenter.se (även innehållet).

T o m den 25.11 kan du beställa en rolig adventskalender där du själv bestämmer vad som luckorna ska innehålla. “Luckorna” består av små trevliga presentpåsar som du hänger upp på ett snöre, en påse för varje dag. Du väljer själv ur kalenderutbudet vad resp. påse ska innehålla. Det finns presenter allt från 5 kr upp till 799 kr att välja mellan. De billigaste artiklarna är oftast godisprodukter. Ett snabbt och bra sätt för dig som vill ge någon en rolig adventskalender utan att behöva bränna ut dig i din jakt på små adventsgåvor till kalendern! Det går snabbt att välja 24 st presentartiklar. Obs: beställ senast den 25 november, så hinner du få hem adventskalendern i tid innan den förste advent.

Kalendern levereras med PostNord ända hem till dörren. Obs: om du inte är hemma när PostNord kommer, levereras kalendern istället till ditt närmaste postombud.

Presenter.se är för övrigt en bra butik att leta julklappar i! Surfa gärna runt i butiken och spana in alla fina presentariklar!

Vid köp över 699 kr är frakten gratis. Handlar du för en lägre summa än så betalar du 59 kr i fraktavgift.

 

Adventsblommor och adventsdekorationer

Blomsterförmedlingarna på nätet har laddat upp med vackra adventsblommor och adventsdekorationer. Några utvalda bildexempel ur Euroflorists resp. Flowerhouse sortiment:

Glasskål, fylld med grön och vit mossa, lite skimmia och 4 st ljus på rad (röda ljus). Adventsskålen finns att beställa online hos Flowerhouse.
En glasskål fylld med grön och vit mossa, skimmia och 4 st röda ljus på rad. En trevlig adventsgåva som garanterat kommer att göra mottagaren glad! Adventsarrangemanget finns att beställa online hos Flowerhouse, en av våra största blomsterförmedlare på nätet.
Adventsdekoration med rött datumljus. Skicka adventsdekorationen med ett bud från Euroflorist och önska God Advent!
En stämningsfull adventsdekoration från Euroflorist med ett rött datumljus. Önska Glad Advent med ett blomsterbud från Euroflorist – beställ direkt online!
Hög bukett med vita snittamaryllis plus en ask med choklad. Gåvosetet finns hos Flowerhouse som har lång erfarenhet av blomsterförmedling.
En hög bukett med vita snittamaryllis och steelgrass, med ett vackert vitt sidenband runt bindstället. Som en extra bonus levereras en ask med choklad tillsammans med blommorna (obs: chokladsort kan variera lite på olika orter). Presentsetet finns hos Flowerhouse, en blomsterbutik med mångårig erfarenhet av att förmedla blommor runt om i Sverige och till utlandet.
Adventsdekoration med röda minijulstjärnor, limen, murgröna och 2 vita ljus, kottar och mossa. Dekorationen finns att beställa online hos Flowerhouse.
Flowerhouse är fenor på att arrangera vackra advents- och julgrupper. På bilden ser du “Adventsmys”, en dekoration med röda minijulstjärnor, limen, murgröna, två vita ljus, mossa och kottar. Flowerhouse förmedlar blomstergåvor till de allra flesta orter i Sverige. Att blommografera är mycket lättare idag, när man kan beställa blommorna direkt på nätet!
Bukett med ståtliga amaryllis och blandade blommor i vinterns färger. En bukett från Euroflorist.
“Festlig amaryllis” är en urtjusig bukett från Euroflorist, med ståtliga amaryllis och blandade blommor i härliga vinterfärger. Överraska med ett fång vackra blommor till advent – skicka dem med ett blomsterbud från Euroflorist!
Vinterbukett med vita tulpaner tillsammans med en mix av silvergrönt. Skicka blommorna med blombud från Euroflorist och önska Glad Advent!
Tulpaner är verkligen LYX så här års! Buketten på bilden heter “Vintertulpaner”. Arrangemanget utstrålar snö och vinter. En stämningsfull bukett, passar perfekt som gåva till Advent! Skicka tulpanbuketten med ett bud från Euroflorist och sprid glädje i adventstider!
Vitt datumljus tillsammans med plantering av små gröna växter i kruka. En adventsgåva som du kan beställa hos Euroflorist. Skicka en adventshälsning och gör någon riktigt glad - beställ snabbt och smidigt på nätet hos Euroflorist.
Vitt datumljus tillsammans med plantering av små gröna växter i kruka. En adventsgåva som du kan beställa hos Euroflorist. Skicka en adventshälsning och gör någon riktigt glad – beställ snabbt och smidigt på nätet.

Blommografera en adventsgåva eller skicka en adventspresent – beställ enklast online!