Beställ blommor online – skicka med bud

Stort utbud av blommor
hos Euroflorist ochFlowerhouse!

Förmedlingsavgiften är 99 kr hos båda två när du beställer online.

Kampanj hos Euroflorist:
15 % rabatt på din beställning med koden DJENEE15.

Rabattkoden är giltig t o m måndagen den 30 maj.

Hann du inte med att gratulera din mamma på mors dag? Varför inte skicka en blomma till henne en helt vanlig vardag? Låt det vara mors dag så ofta som möjligt och inte bara en gång om året:)

Vacker bukett med hyacinter, ranunculus och hydrangea i rosa och lila toner.

Färgraket. En härlig mix av hyacinter, ranunculus och hydrangea i rosa och lila. Du hittar buketten i Euroflorists webshop.

MORSDAGSKAMPANJ HOS EUROFLORIST:
Du får 15 % rabatt på ditt köp om du uppger koden DJENEE15 i kassan.
Kampanjen gäller t o m måndag, den 30 maj.

Du kan beställa blommor direkt online hos Euroflorist eller Flowerhouse och få dem skickade med blomsterbud direkt till mottagarens hemadress.

Kolla in alla vackra blombuketter, blomsterdekorationer, födelsedagspresenter, krukväxter m m på resp. företags hemsidor.

Till Euroflorists hemsida

Till Flowerhouse hemsida

Vill du överraska någon speciell person med något fint? Ett alternativ som brukar bli uppskattat är ett blomsterbud som anländer direkt hem till dörren. Det finns blommor för alla smaker och ändamål att välja mellan hos blomsterförmedlarna.

Du kan beställa blommor direkt online på blomsterförmedlarnas hemsidor. Euroflorist och Flowerhouse är två stora blomsterbutiker och båda är duktiga på att arrangera fina blomsterarrangemang. De anlitar erfarna florister och blomsterbutiker runt om i landet som ser till att just din blomstergåva blir utförd på ett professionellt sätt. Slutresultatet blir i de allra flesta fall riktigt bra. Butikerna försöker att leverera blommor och arrangemang som motsvarar bilderna på resp. hemsida så mycket som bara är möjligt. Utbudet kan dock variera beroende på säsong och utbud i den lokala butik som blir aktuell vid beställningstillfället. Butikerna är måna om sitt rykte och gör allt vad de kan för att du som kund ska bli nöjd. Vi har jätteduktiga florister i Sverige!

Både Euroflorist och Flowerhouse tar 99 kr i budavgift inom Sverige, så det priset behöver du inte jämföra. Tag dig istället tid att gå igenom de båda butikernas sortiment och jämför deras produkter och priser! De har lite olika koncept och vissa arrangemang är lite speciella hos resp. butik. Euroflorist har ett mycket större utbud medan Flowerhouse har en hel del unika och spännande skapelser i sitt sortiment. Vi kan också nämna att Flowerhouse även säljer choklad och nallar. Detta är specialavdelningar separerade från blomsterförmedlingstjänsten. Om du vill överraska någon med att skicka choklad istället för en blomma är det en god idé att titta igenom Flowerhouse chokladsortiment. Chokladen skickas per post. Fraktavgiften för chokladsändningar är 65 kr. Du kan kombinera en present med choklad och nallar ifall du vill. Fler tips på var du kan beställa choklad- och godispresenter hittar du på Chokladnavet.se.

 

Budavgift (för blomsterbud) hos både Euroflorist och Flowerhouse: 99 kr inom Sverige

Skicka blommor med bud till utlandet:

Du kan beställa och skicka blommor till utlandet hos både Euroflorist och Flowerhouse. Hos Euroflorist varierar fraktavgiften beroende på vilket land du väljer. Flowerhouse tar 99 kr i budavgift för utlandsbeställningar.

Direktlänk till Euroflorists utlandsavdelning

Direktlänk till Flowerhouse utlandsavdelning

 

 

Kinesiskt ordspråk: ”Det doftar alltid lite av den hand som skänker bort rosor”.